Kilo Değişimim

Thursday, July 19, 2007


Son birkaç gündür diyetim açısından gayet iyi gidiyorum. Hem yeniden su koca totomu kaldırıp biraz hareketlenmeye başladım hem de yediklerimi yeniden duzene soktum gibi. Ama nerde kışın üşenip sıkılmadan deli gibi T&S üstünde tepinen seli nerde ben? Neyse ucundan ucundan da olsa yürüyüş mürüyüş derken hareket harekettir işte. Bu sabah her zamanki gibi 100gr hassasiyetli canım diji tartımla bakışırken 65,4 gibi birşey çıktı yanılmıyorsam (günde 100 kere tartıldığım için hepsi birbirine karışmaya başladı da artık,neyse) arkasından dur bakalım bizim emektar baskül ne diyo diye onu da çıkardım meydana.64-65 arasında birşey gösterdi ibre, sanırsam 64e inicem çok yakında. Yarın sabahı sabırsızlıkla bekliyorum valla, ama yine de hemen sevinmesem iyi olur nolur nolmaz belli olmaz bu nankör baskülün sağı solu. Yarın sabah görcez bakalım...Eğer ucundan da olsa yakalarsam 64'ü hemen gelip size haber vercem söz!

Bugün hep koşturmacayla geçti, o yüzden ara öğünlerimi falan kaçırdım hep, akşam da 19.30da yedim yemeğimi. Evde misler gibi bolonez soslu makarna vardı, kocaya yapmıştım, canım çok istedi ama yemedim. Hem geç oldu dedim, hem de akşam akşam karbonhidrat almiyim o kadar diye düşündüm. Ama hakkımı ayırdım, yarın öğlen yicem hehehe :) Ben de kahvaltılık birşeyler yedim, 1 paket sunta bisküvi eşliğinde, sonra da 7-8 tane kayısı yedim. Yarın sabah baskülle yüzleşme anında yakalayamazsam şu 64ü gıcık olcam valla!

Bu arada dün ölçülerime de baktım, tahmin ettiğim gibi geçen aydan beri herhangi bir incelme olmamış, incelecek kadar hareket etmedim çünkü. Neyse ki kalınlaşma da olmamış, birebir aynı geçen ayla. Sevindim valla, kilo veremesem de bir nevi koruma dönemi gibi bişey olmuş oldu. Eee fücutun alışması gerek tabii...

Tatil planımızda değişiklik oldu biraz, önümüzdeki ptesi annemlerle yazlığa gidicem, kocayı biraz yalnız bırakcam ama haftasonları o da katılcak aramıza. 2-3 hafta sonra da başbaşa tatilimize çıkıcaz, ben o gelene kadar annemlerle aile saadeti yaşıcam :) Yine fırsat buldukça yazıp haberleri ileticem size inşallah. Esas bakalım sabaha kaç göstercek benim muhteşem diji baskül :)

Tuesday, July 17, 2007


Bu dijital tartı bana pek yaramadı, ilk günlerde daha komiktim gerçi şimdi giderek normale döndüm. Ne yesem arkasından gidip tartılıyordum, halim komikti gerçekten. Şimdilerde yatmadan önce bazen (ki pek yatmadan önce tartılmak istemiyorum çok çıkıyorum moralim bozuluyor sonra) sabahları da tuvaletten sonra mutlaka tartılıyorum. Geçen hafta 65,1 kiloyum dedikten sonra aradaki kaçamaklar, bağırsak durumları derken yeniden 66yı bulmuştum, bu sabah 65,9 çıktı, öğlen bi ara baktığımdaysa 65,6 çıkmıştı. Bakalım yeniden 65,1 lere dönüp ordan da 64ün yolunu tutmam gerek artık.

Kaçtır söylüyorum bilmiyorum ama bu akşam itibariyle de evde egzersizlere başlıyorum inşallah. Bugün-yarın ölçülmem gerek 1 ay oldu nerdeyse son ölçümden beri bu sefer hiçbir azalma olmamıştır eminim çünkü hiiiiç spor yapmadım maalesef. Umarım artma da olmamıştır, gerçi kıyafetlerimden anlıyorum hala bol oluyolar. Kot almam gerek ama istediğim gibi bişi bulamadım bir türlü. Zaten basen bölgem kalın olduğundan nerdeyse bütün kotlar da düşük belli olduğundan kendime uygun bişi çıkmadı daha...

Benden son durumlar böyle işte, şimdi sizlere bakayım kaç zaman oldu takip edemedim, bi bakayım kim neler yapmış ne yemiş ne içmiş kaç kilo vermiş :) Öpüyorum hepinizi....

Thursday, July 12, 2007


Ayrılığımız 1 hafta bile sürmedi :) Özledim ben buraları, blogumu, sizleri yahu :) Kısa da olsa bir ses vereyim istedim :) Geçen hafta digital tartı aldım sonunda!!! İlk tartıldığımda yani pazar sabahı 66.1 gelen seli bu sabah itibariyle 65.1 oldu :)
Mutluyum, digital tartım da olunca hayatıma renk geldi, yeniden azim doldum :) Devam ediyorummmmm.
Öptüm sizi...

Friday, July 06, 2007

Cuma Bildirisi ve....


Bir cuma bildirisinde daha yine 65 kiloyla burdayım arkadaşlar, bir değişiklik yok maalesef. Ama ben bundan sonrası için kendimi fazla strese sokmadan sakin sakin gitmeye karar verdim, hedefimden vazgeçmedim tabiki ama hedeflediğim gibi temmuz sonunda 60 kiloya ulaşamicağım kesin! Tatile incecik gitmeyi çok istiyodum, yine de geçen yazla kıyaslayınca epey inceldim ve şu halim epey hoşuma gidiyor açıkcası. O yüzden bundan sonrasını sakin sakin kendime zehir etmeden stressiz bir şekilde geçirmek istiyorum.

Biraz da çok sevdiğim bloguma zorunlu bir ara vermem gerekicek bu dönemde, zaten son günlerde eskiden olduğu kadar sık ve düzenli yazamıyorum. Yine fırsat buldukça sizleri takip edicem tabiki, hatta kısa da olsa kendimden haberler verebilirim heralde. Ama kışın olduğu gibi sık ve düzenli yazamicam. Herşey yolunda merak etmeyin, ama işte yaz dönemi araya bir sürü şeyler giriyo...

9 ayda 15 kilo vermeye çalışırken hep yanımda oldunuz, zaman zaman acaba beceremicek miyim dediğim anlarda sizlerin blogları sayesinde yeniden güç buldum ve yoluma devam ettim. Çok şükür ki ben de hedefimin büyük bir kısmını tamamlayabildim. Daha tamamlanması gereken 5 kilo daha var ama yavaş yavaş ondan da kurtulucam merak etmeyin.

Fırsat buldukça kilo değişimlerimden bahsedicem yine. Öpüyorum sizi....

Thursday, July 05, 2007

Sinir...


Israrla 64'ü görüp o şekilde bloguma yeni birşeyler yazayım diye bekliyorum kaç günlerdir. Ama nerdeee, resmen 65'e kazık çakmış durumdayım :( Regl başladığında da 65 kiloydum bittiğinde kesin 64 olurum diyordum ama hiçbir değişiklik yok maalesef. Bir aydır 65'i sabitledim gidiyorum bakalım, bu gidişle 60a daha çooook yol var valla :(

Aslında sebebini çok iyi biliyorum da harekete geçemiyorum bir türlü, bir aydır sıfır spor şeklinde takılıyorum resmen. Nerde kışınki durmadan hareket eden, sürekli t&s üstünde tepinen seli artık hiç hareketsiz öylece geçiririyo günlerini maalesef :( Sonuç da ortada işte kilo vermek falan hak getire, acil harekete geçmem lazım ama geçemiyorum işte maalesef :(

Bu hafta başında kırmızı bikinimi de aldım nihayet :) 40 beden düz sade kırmızı klasik bir bikini işte, zaten öyle de istiyordum. Şimdi bir-iki tane daha desenli falan birşeyler almak istiyorum ama henüz istediğim gibi bişi bulamadım.

Tartıyla savaşmasam sonuçlar gayet hoşuma gitmeye başladı aslında ama tartıda şu istediğim sihirli rakamı görene kadar rahat yok bana o kesin! O yüzden napıp edip o sihirli rakamı GÖ-RE-CEM!!!