Kilo Değişimim

Thursday, July 12, 2007


Ayrılığımız 1 hafta bile sürmedi :) Özledim ben buraları, blogumu, sizleri yahu :) Kısa da olsa bir ses vereyim istedim :) Geçen hafta digital tartı aldım sonunda!!! İlk tartıldığımda yani pazar sabahı 66.1 gelen seli bu sabah itibariyle 65.1 oldu :)
Mutluyum, digital tartım da olunca hayatıma renk geldi, yeniden azim doldum :) Devam ediyorummmmm.
Öptüm sizi...

7 comments:

ChoKingCandy said...

ohhh be gelmiş selicimmm,özlemiştim valla.Digitale geçmene çook sevindim,geçer geçmez de 1 kiloluk düşüş bravo valla,maşallah diyip düşüşün devam etmesini diliyorummm :) tez vakitte 60lara gelirsin umarım.öpücükler...

Burcu said...

selicim hoşgeldinnn gitme bi daha sakın..hepimiz burda birarada olalım yaa mutluyuz bööleee ...
dijitalini güle güle kullannn demekki sadece 1 kilo fark varmış mekanikle arasında benimkinde 2 vardı :)zaten 65in başındasın 64ü görmen an meselesi.insan dijitalde daha mutlu hissediyor kendini çünkü şimdi -200 gr da bile 64lü rakamı göreceksin..büyük mutluluk..
çok öptüm seni hoşgeldinnn

- said...

Canım hoşgeldinnnn, normalde dijitalle mekanik arasında 2 kg filan olur demek senin mekanik fazla tartyıyormuş. Dijitalde de 65 çıkman süpper. Çok az kaldı çokkkk. Bak aynı rakamlardayız artık. Gerçi ben aylardır bu rakamlardayım :p


Çok öpüyorum

deriella said...

:D

hoşgeldin!!!

dijitalde 65,1 süper selicim. mottomuz oldu senle artık "aynen devam".

öperim çok

Anonymous said...

merhaba selicim, ne güzel haberler verdin böyle. önce tartın hayırlı olsun hayatım. ayrıca kilonun diğer tartıya göre fazla farketmemesine gerçekten çok sevindim, bu sana moral olur umarım. yazmana çok sevindim bu arada. yine yaz ve hızlı hızlı eri olur mu. daha görecek çok güzel rakam var digi baskülde. öpüyorum canım. sevgiler. alice...

pinela said...

Selicim biz seni allahtan uyarmıştık zaten +2 için digitalde bu senn beklediğin bir sonuçtu moral bozma zaten.. 60 lara beraberce inşallah arayı açma fazla özletme kendini öptüm canım..

seli said...

Candy'cim, çok sağol canım ben de sizi özledim gelicem şimdi teker teker ziyaretinize :)

Sashacım,eveeet hepimiz çok mutluyus böyle dimi :) hala 64'ü göremedim valla, sabırla bekliyorum.

Butterflycım, sanırım ben de uzun bi zaman bu rakamlarda kalıcam bir türlü değişmiyor çünkü, neyse hayırlısı bakalım vericez inşallah.

Deriellacım,sağol canım 65,1 in üzerindeyim şimdi biraz daha ama dur bakalım gidecek inşallah...

Alice'cim, sağol arkadaşım daha görülecek güzel rakamlar var ama benim düzenim epey bi değişti bu ara o yüzden pek yol katedemedim ama. Senin kilo durumun nasıl bu arada?

Pinelacım, evet hazırlıklıydım da şok olmadım allahtan :) 60lara beraberce inşallah :)