Kilo Değişimim

Monday, December 11, 2006



Arkadaşlar bir yoğunluk bir yoğunluk ki sormayın gitsin,kaç gündür yazamadım birşey kusuruma bakmayın artık. daha önce bahsetmiştim aralık ortası gibi almanyaya gidicez diye, vize işleriydi biletti derken koşturmaca içindeyim kaç gündür. neyse ki herşey halloldu, kısmetse önümüzdeki cuma yolculuğa çıkıcaz ve yaklaşık 3-4 hafta buralarda olamicam. ama bu süre boyunca tabiki diyete devam edip verdiğim kiloları almadan tekrar karşınıza gelicem. (İnşallah tabi) Farklı bir yere gidince bu diyet işleri daha zor tabi, üstelik de farklı bir ülke değişik tatlar derken umarım ölçüyü kaçırmam! Ama tam da yeni yeni birkaç eski pantalonumun içine girebilmeyi başarmışken herşeyi unutup öyle deli gibi yemem, sözzzz!!!!

Dediğim gibi bu kadar koştururken spora da fazla zaman ayıramadım, ama çok çok fazla yürüyüş yaptım, her yere yürüyerek gittim o yüzden durumu biraz olsun kurtarabildim heralde. Kilo durumum dun 76,5du bugun 76, 76 tam oturana kadar biraz buçuklarda gidip gelip sonra 76da durucak heralde her -1 kiloda oyle oluyo çünkü.

Bugun yediklerimi de yazayım:

Sabah: 1 bardak greyfurt suyu
2 dilim kepek ekmeği, 1 dilim yarım yağlı peynir,3-4 zeytin,2 dilim domates
şekersiz çay

öğlen: bir dilim kepek ekmeğe peynirli-salamlı sandaviç

akşam: birazdan 1 tane büyük fırında pişmiş tavuk but yicem, yanında da yeşil salata

yemekten biraz sonra da T&S yapıp, en fazla da 1 porsiyon meyveyle günü kapatmayı hedefliyorum!

Bu hafta eğer 75e düşmeyi başarabilirsem ilk hedefi tamamlamış biri olarak asıl hedefe doğru emin adımlarla ilerlicem inşalllllah!!!

5 comments:

Anonymous said...

Selincim güle güle gidin güle güle dönün.Döndüğünde belkide 3-4 kilo vermiş bile olursun ve bize süpriz yaparsın :)

- said...

Canım iyi eğlenceler sana, ahh ahhha 1 haftadan fazla tatil yapmayalı o kadar uzun zaman oldu ki :( Bol bol gez, dinlen, orada illa ki rejime uygun şeyler bulursun, dediğin gibi o kadar vermişken almazsan tam süper olur :))

seli said...

Pinkycim 3-4 kilo hayal gibi, o çikolatalara güzel tatlılara dayanıp kilo almamış bir şekilde dönersem kar sayıcam. Çok sağol güzel dileklerin için...

Butterflyım, çok teşekkürler biz de böyle bir fırsat bulduk işte bakalım nasıl geçicek. Evet inşallah kilo almam, o zaman tam süper olur :)

deriella said...

almanya seyahatin çok gzl geçsin,dinlenip eğlenip dön buralara. çikolatalara,biraya,patatesli güzelliklere dikkat et;)

seli said...

Deriellacım, inşallah güzel geçer yeni yerler görmek zevkli olacak eh bir de kendime mukayet olabilirsem süpper olacak :)