Kilo Değişimim

Thursday, July 19, 2007


Son birkaç gündür diyetim açısından gayet iyi gidiyorum. Hem yeniden su koca totomu kaldırıp biraz hareketlenmeye başladım hem de yediklerimi yeniden duzene soktum gibi. Ama nerde kışın üşenip sıkılmadan deli gibi T&S üstünde tepinen seli nerde ben? Neyse ucundan ucundan da olsa yürüyüş mürüyüş derken hareket harekettir işte. Bu sabah her zamanki gibi 100gr hassasiyetli canım diji tartımla bakışırken 65,4 gibi birşey çıktı yanılmıyorsam (günde 100 kere tartıldığım için hepsi birbirine karışmaya başladı da artık,neyse) arkasından dur bakalım bizim emektar baskül ne diyo diye onu da çıkardım meydana.64-65 arasında birşey gösterdi ibre, sanırsam 64e inicem çok yakında. Yarın sabahı sabırsızlıkla bekliyorum valla, ama yine de hemen sevinmesem iyi olur nolur nolmaz belli olmaz bu nankör baskülün sağı solu. Yarın sabah görcez bakalım...Eğer ucundan da olsa yakalarsam 64'ü hemen gelip size haber vercem söz!

Bugün hep koşturmacayla geçti, o yüzden ara öğünlerimi falan kaçırdım hep, akşam da 19.30da yedim yemeğimi. Evde misler gibi bolonez soslu makarna vardı, kocaya yapmıştım, canım çok istedi ama yemedim. Hem geç oldu dedim, hem de akşam akşam karbonhidrat almiyim o kadar diye düşündüm. Ama hakkımı ayırdım, yarın öğlen yicem hehehe :) Ben de kahvaltılık birşeyler yedim, 1 paket sunta bisküvi eşliğinde, sonra da 7-8 tane kayısı yedim. Yarın sabah baskülle yüzleşme anında yakalayamazsam şu 64ü gıcık olcam valla!

Bu arada dün ölçülerime de baktım, tahmin ettiğim gibi geçen aydan beri herhangi bir incelme olmamış, incelecek kadar hareket etmedim çünkü. Neyse ki kalınlaşma da olmamış, birebir aynı geçen ayla. Sevindim valla, kilo veremesem de bir nevi koruma dönemi gibi bişey olmuş oldu. Eee fücutun alışması gerek tabii...

Tatil planımızda değişiklik oldu biraz, önümüzdeki ptesi annemlerle yazlığa gidicem, kocayı biraz yalnız bırakcam ama haftasonları o da katılcak aramıza. 2-3 hafta sonra da başbaşa tatilimize çıkıcaz, ben o gelene kadar annemlerle aile saadeti yaşıcam :) Yine fırsat buldukça yazıp haberleri ileticem size inşallah. Esas bakalım sabaha kaç göstercek benim muhteşem diji baskül :)

5 comments:

ChoKingCandy said...

Selicim acaba noldu spor olayları,devam edebildin mi,umarım etmişsindir ve moralinde çook iyidir.Valla bolonez soslu makarnanın karşısında ben olsam duramazdım,süpersin selicim :) 64e de fazla takılma bence şu havalar biraz serinlesin gör bak nasıl veriyoruz hepimiz,yine başlarız yürüyüşlerimize sonra kimse bizi tutamaz,nerden baksan zaten şurda vermemiz gereken 4-5kilo var :) yapcaz,bitircez biz bu işi,inanıyorum ben :)

Şu an tatildesin sanırım ve heralde eşinle başbaşa tatildesiniz :) çok güzel geçiyodur umarım,gelince haberleri bekliyorum...öptüm kocamannn

seli said...

Candycimm, moralim iyi tatilin tadını çıkarıyorum. tatilin ilk günlerinde anne yemekleriyle bol bol beslendim kendime engel olamadım. Şimdi son 1 haftadır biraz daha dikkat etmeye çalışıyorum. Kocayla önümüzdeki hafta çıkıcaz tatile, bakalım o tatili de hasarsız atlatıcaz mı. inşallah diyelim :)
Öpüyorum seni çok çok...

ChoKingCandy said...

bence atlatırsın selicim hiç merak etme...iyi tatillerrrr,bol bol eğlenmeler...

Anonymous said...

NERELERDESİN NEDEN YAZMIYORSUN TATİLİN BAYAĞI UZUNMUŞ??

Anonymous said...

slmlarr selii blog hayatına yeni atılmış bir insan olarak sen benim için bir başlangıç oldun, neden mi diceksin? google ilk diyetle ilgili bir şey yazmam ve senin linki tıklamamla başladı,daha sonra forumlara üye oldum vs ve de en son blog açtım kendime, ne diyeyim sayende :)