Kilo Değişimim

Friday, April 20, 2007

Cuma Bildirisi


68'i beklerken maalesef hala aynıyım, ama eminim önümüzdeki birkaç güne görücem, haftasonunu da kazasız atlatabilirsem tabii. Dün 68-69 arasıydı ama biraz kabızlık problemim var iki gündür yine :(

Haftaya güzel bir rakam bildirebilirim inşallah, öptüm herkesi, iyi haftasonları olsun inşallah :)

9 comments:

- said...

Az kaldı az, ben de senin gibi yapıcam bundan sonra 1 kglik hedefler koymak çok daha iyi. Bak 1-1 neredeyse 12 kg verdin selicim. tebrik ediyorum seni...

ChoKingCandy said...

selicim haftasonu dikkat edebilirsen çok iyi olur canım.Az kaldı 68e,haftaya pazartesi 68den haber bekliyorum.öptümmm çokk

efsane said...

Kilo azaldıkça vermek zorlaşıyor tabi ben buna vücut direnci diyorum ama bi kaç gün irademiz de direnince kırılıyor merak etme ...

Burcu said...

bence cumaya kalmaz bu kabızlıktan filan da olmuştur en geç cuma yine de. maşallah selicim. öpüyorum

deriella said...

selicim hiiiiç moralin bozulmasın eminim ki kabızlıktan böyle ama onu da takma kafana o da düzelir. önemli olan bozmadan istikrarlı gitmemiz ki sen de öyle yapıyosun.
öpüyorum çok

Anonymous said...

Selicim bence de çoook az kaldı 68'e. Sonra bir bakmışsın 68 gelmiş:) 69 da öyle yapmıştı.68 de en az onun kadar nazlı galiba. Naz yapıyor gelmiyor:) Ama başaracaksın evelallah.

Anonymous said...

merhaba seli, bu hafta 68'i göreceksin umarım. benim için kötü günler devam ediyor. sağlık sorunlarına ek olarak memlekette olan korkunç şeyler de beni çok etkiliyor ve bizi çok sarsıyor. dünya ve ülke bu kadar acımasızken, ruhlar bu kadar kirlenmiş, çirkinleşmişken bedenimle barışmak benim için çok güç. kimsenin kimsenin inancına karışmadığı, kimsenin kimseye inancını dayatmadan, fikrinden, dilinden, dininden dolayı kimsenin kimseye eziyet etmediği, herkesin birarada kardeşçe yaşadığı bir dünyayı ve ülkeyi istemek ve savunmak neden bu kadar zor, bu kadar büyük bir suç haline geldi anlayamıyorum. ne olursa olsun eşit ve özgür bir dünyayı istemekten asla vaz geçmeden kardeşçe birarada yaşamı savunmayı inatla sürdürmek gerekiyor. sevgiyle kal. alice.

Anonymous said...

Selicim inşallah yarın sabaha 68 haberlerini duyarım ;) ben yeniden 69 lara dönüş yaptım ama jet hızıyla vereceğime emin olabilirsin çok öptüm..

seli said...

Butterflycım, az kaldı derken haftasonu yine bozdum herşeyi :(

Candycim, bu ptesi olmadı ama inşallah bir-iki güne vericem sana haberi,öpüyorum ben de.

Efsane, benim direncim tam kırılacak gibi oluyor ama sonra ben herşeyi mahvediyorum maalesef :(

Sashacım, inşallah canım öpüyorum ben de.

Deriellacım, yeni bir dönem başlattım dün bakalım inşallah bu sefer daha başarılı gecer.Ben de çok öptüm canım.

Ferycim sorma pek nazlı bu kilolar, gelirken de öyle nazlı gelseler keşke! Ama merak etme biz onların üstesinden gelicez inşallah.

Alice, haklısın memleket sorunları aldı başını gidiyor valla :( Yazdıkların çok güzel, inşallah güzel günler görücez. Sağlık sorunlarının detayını bilmiyorum ama umarım çok ciddi problemler yoktur, çok çok geçmiş olsun canım.

Pinelacım, senin gibi kararlı ve güçlü bir insanın elinden hiçbişi kurtulmaz merak etme, eminim en kısa zamanda 67 haberleri de gelecek senden :)